Dokumenttielokuva Hondurasista: The Way Back to Yarasquin

Alkaa
Loppuu
Paikka ja osoite
Helsinki, Hämeenlinna, Turku
Tapahtuman kuvaus
Suomi-Honduras Seura ry kutsuu teidät katsomaan kansainvälisellä rasismin vastaisella viikolla kahvi- aiheista dokumenttia, “The Way Back to Yarasquin”. Santa Elenan, kahvinviljelysalueesta kertovassa lyhytelokuvassa selviää kuinka hondurasiin palaavan naisen perustama Catracha Coffee Co. on ollut käänteentekevässä roolissa alueen pienviljelijöille ja koko yhteisölle.
Dokumentti esitetään seuraavasti:

• Helsingin 10-kirjastossa ke 21.3. klo 17-18
• Hämeenlinnan pääkirjastossa to 22.3. klo 17:30-18:30
• Turun pääkirjastossa pe 23.3. klo 18:00-19:45

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Dokumentti on pääosin espanjankielinen, ja se on tekstitetty englanniksi. Dokumentin kesto on 45 minuuttia.
Meillä on kunnia saada vieraaksi dokumenttiesitysten yhteydessä Sevillasta, hondurasilainen kahvimestari ja Alquimista Coffee Lab:n perustaja Mariela Valle, joka kertoo Santa Elenan alueesta lisää sekä viimeisimmistä kahvitrendeistä. Tapahtumissa on myös kahvimaistiaiset.
Kahvittelemalla Naisille Ammatteja!
Suomi-Honduras Seura ry tekee kampanjan yhteistyössä Naisten Pankin kanssa kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon hyväksi. Tilaisuuksien aikana on mahdollista ostaa kahvia rajoitetusti tai tehdä ennakkotilauksia. Jokaisesta myydystä kahvipaketista lahjoitamme 1,50 euroa Naisten Pankille.
Lisätietoa tapahtumista löydät sivuiltamme: www.shseura.fi
Suomi-Honduras Seura ry toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi kahvitapahtumaamme!
Linkki tapahtumaan