Fasilitointi järjestötyössä

Alkaa
Loppuu
Paikka ja osoite
Vision koulutustila. Fredrikinkatu 33 B, Helsinki
Tapahtuman kuvaus
Helsinki la 27.4.2013

Käytännön järjestötyö tapahtuu usein erilaisissa ryhmissä: työryhmissä, tiimeissä, hallituksissa, jne. Hyvä ryhmä hyötyy erilaisten ihmisten osaamisesta. Vapaaehtoisista koostuvien ryhmien ohjaamiseen liittyy vielä omat haasteensa: aika on kortilla, tekemistä on paljon ja vapaaehtoisten motivaatiosta tulee huolehtia. Fasilitoinnin tarkoituksena on tehdä ryhmien työskentelystä helpompaa ja tuloksekkaampaa. Menetelmät auttavat ohjaajaa viemään ryhmää yhteiseen päämäärään siten, että kaikkien asiantuntemus ja kokemus tulevat hyödynnetyksi.

Kurssi on suunnattu yhdistystoimijoille, jotka joutuvat työssään/vapaaehtoistehtävässään vetämään erilaisia vapaaehtoisryhmiä.

Kurssin sisältö:
Fasilitoinnin aakkoset
Fasilitoinnin käyttömahdollisuuksia järjestötyössä
Paljon käytännön harjoituksia

Kouluttaja: Kouluttajana toimii Terhi Summa, joka on kirjoittanut Kepa ry:n julkaiseman fasilitointioppaan: Fasilitaattorin työkirja – Menetelmiä sujuvaan ryhmätyöskentelyyn. Kepa 2009.

Aika: Lauantaina 27.4.2013 klo 10-17 (sis. noin tunnin mittainen lounastauko)
Paikka: Vision koulutustila. Fredrikinkatu 33 B, Helsinki
Osallistumismaksu: 60 €
Ilmoittautuminen: Perjantaihin 19.4.2013 mennessä Visioon. Sähköinen ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.visili.fi/fi/kurssi/fasilitointi-jarjestotyossa
Peruutuksia koskevat Vision normaalit peruutusehdot.
Linkki tapahtumaan