Hyvänmielenosoitus

Alkaa
Loppuu
Tapahtuman kuvaus
Tervehdys,

Lähestymme ystävyysseuraanne kansalaisdiplomaattisen hankkeen nimissä. Olemme järjestämässä huhtikuun 28. päivä 2012 tapahtumaa nimeltään Hyvänmielenosoitus. Toivoisimme, että ystävyysseuranne lähtisi tempaukseen mukaan. Hyvänmielenosoituksen ideana on kiertää yhden päivän aikana kaikki Helsingissä toimivat suurlähetystöt.

Tapahtumassa kiitetään jokaista maata siellä tehtyjen hyvien asioiden johdosta. Liittyivät ne sitten ruokaan, taiteeseen, urheiluun tai vaikkapa satukirjoihin.
Tapahtuma ei ole millään tavalla poliittinen, eikä sen takana ole mikään liike tai järjestö. Tapahtuma on nuorten helsinkiläisten järjestämä ja kutsumme toimintaa tosiaan kansalaisdiplomatiaksi.
Syy tapahtuman järjestämiseen on se, että maailman eri maissa on tehty aivan valtavan paljon hyviä asioita. Ne vaan tuppaavat jäävän huonojen uutisten varjoon. Mielestämme maailman eri maissa keksityt, mieltä ja ruumista ilahduttaneet asiat ansaitsevat enemmän huomiota.

Suurlähetystön edessä järjestettävä Hyvänmielenosoitus kestää 5 minuuttia ja annamme lähetystön edustajalle viirin tunnustuksena heidän maassa tehtyjen hyvien asioiden johdosta.
Kiinnostaako teitä olla mukana tässä hankkeessa? Tässä vaiheessa toivoisimme teiltä asiantuntijoina ideoita aiheiksi. Eli mistä mielestänne ”teidän” maata tulisi kiittää? Ihan esimerkkeinä: nyt löytämiämme hyviä aiheita ovat mm. Juustohöylä (keksitty Norjassa), kirjailija Pablo Neruda (Chile), ranskalaiset peruna (Belgia) ja niin edelleen. Ideat voivat siis isoja tai pieniä. Ne voivat liittyä siis ihan yksittäiseen ihmiseen, tai vaikkapa kyseisessä maassa ensimmäisenä tehtyyn asiaan (naispresidenttiys, Islanti). Hyviä asioita ja lisää esimerkkejä löytyy osoitteesta www.facebook.com/hyvanmielenosoitus


Jos haluatte olla mukana, niin toivoisimme ideoitanne 1.3. mennessä sähköpostiosoitteeseen: lauri.strom@hyvanmielenosoitus.fi. Lauri on meidän ohjelmajohtajamme ja minä tulen olemaan jatkossakin teidän yhteyshenkilönne.
Vastaamme mielellämme kaikkiin hanketta koskeviin kysymyksiin!

Ystävällisin terveisin,

Jonna Granfelt
Hyvänmielenosoitus
http://www.hyvanmielenosoitus.fi
Linkki tapahtumaan