Erikoisen toimintavuoden päättyessä YSL haluaa toivottaa kaikille Rauhallista ja Hyvää Joulua. Uusi vuosi alkaa yhtä varovaisesti, kun tämä vuosi päättyy, mutta odotetaan nyt, että paremmat ajat koittavat myös järjestötyöhön. Toivottavasti jäsenjärjestöjen saama ystävyysseuramatkakalenteri täyttyy monista tapahtumista. Kiitokset vielä kaikille kalenterin kuvaajille.

Eduskunta on hyväksynyt ystävyysseurojen valtion toiminta-avustuksia koskevat määrärahat, joihin tullee ehkä pieni leikkaus, mutta ei mitään merkittävää. Näin kerrotaan OKM:sta. Joten elämme nyt toivossa, että saamme noin entisen suuruiset avustukset.

Ihan perinteisesti muistutan vielä siitä, että tarkistatte ja korjaatte järjestönne tiedot YSL:n kotisivujen järjestötietoihin. Niiden tietojen perusteella painetaan taas alkuvuodesta jäsenjärjestökatalogimme.

Matkamessuille toukokuuksi olemme varanneet osastoja, mutta järjestöten ilmoittautumisten tulee olla meillä viimeistään Loppiaisena 6.1.2021. Laittakaa siis ilmoittautumiset sähköpostiimme ysl@saunalahti.fi niin varmistatte osallistumisen messuille. Muistakaa laittaa myös yhdyshenkilön yhteystiedot mukaan ilmoittautumiseen. Ja tietysti YSL:n jäsenmaksu pitää olla maksettuna, mutta siitä pitääkin aikanaan taloudenhoitajamme huolta.

Noudatetaan nyt koronaohjeita ja -rajoituksia niin tapaamme terveinä vuonna 2021!

 

Markku Lemmetty

puheenjohtaja

Ystävyysseurojen liitto