Ystävyysseurateko – jahti on käynnissä!

Onko ystävyysseurallasi projekti, hanke tai toimintatapa, jolla on menestyksekkäästi luotu tai kehitetty seuran toimintaa tai ansiokkaasti edistetty eri maiden ja kansojen ystävyyttä? Ilmianna ystävyysseurateko, niin yhdistyksesi osallistuu valtakunnalliseen kilpailuun – tiedossa on mainetta ja kunniaa!

Ystävyysseurojen Liitto ry (YSL) nimeää joka toinen vuosi ystävyysseurateon ystävyysseurojen tai niiden yksittäisten toimijoiden keskuudesta. Tekoa voivat ehdottaa ystävyysseurojen hallitukset ja myös seurojen yksittäiset jäsenet. Ystävyysseurojen Liiton hallitus valitsee ehdokkaiden joukosta 3-5 parhaaksi katsomaansa ystävyysseuratekoa, joiden joukosta YSL:n hallituksennimeämä tunnettu henkilö valitsee vuoden ystävyysseurateon. Vuoden 2015 ystävyysseurateon valitsi europarlamentaarikko Henna Virkkunen.

Vaikka edellinen, vuoden 2015 ystävyysseurateko oli Suomi-Saksa Yhdistysten Liiton (SSYL) oppilasvaihtotoiminta, voi ystävyysseurateko olla jotain pientä ja kompaktiakin. Nyt ei kannatakaan olla vaatimaton, vaan nostaa ylpeydellä esille oman seuran menestyksekkäitä projekteja!

Hakuaika vuoden 2017 ystävyysseurateoksi päättyy 30.9. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen ysl@saunalahti.fiYstävyysseurateko julkistetaan Matka 2018 -messuilla tammikuussa 2018.

Lisätietoja:    

Ystävyysseurojen Liitto ry

p. 040 774 3504

ysl@saunalahti.fi