Ystävyysseurojen Liiton Kesäkirje 2018

Matkamessut 17.1.2019- 20.1.2019. Sitova ilmoittautuminen osoitteeseemme ysl@saunalahti.fi mahdollisimman pian, ehdoton takaraja syyskuun loppu 2018. Messut ovat nostaneet hintoja ja ensi vuoden maksu on 300 e / seura. (Lähtökohtana vain yksi paikka/ystävyysseura). YSL maksaa rekisteröintimaksun ja alvin. Hinnat sisältävät 2 m2 osaston toteutuksen (seinät, maton, spotit, pöydän ja kaksi tuolia), maininnan painetussa luettelossa ja nettiluettelossa, myyntiluvan), Alla olevat tiedot siis osoitteeseemme ysl@saunalahti.fi. Mukaan pääsee 35 ensiksi ilmoittautunutta. Vanha kriteeri on: jäsenmaksut ja messumaksut edellisiltä vuosilta oltava maksettu.  Kaksois-osastot, jos paikkoja riittää, jaetaan pyyntöjärjestyksessä.

Messut ovat varanneet ystävyysseuroille alueen, jossa esittelypisteet ovat viime messujen tapaan  ”ystävyydenkujan” varrella, joskin kuja alkaa vastakkaiselta suunnalta kuin viime kerralla. 

Messut ottavat mielellään vastaan ohjelmatuokioehdotuksia.

Maija Boshkov toimii YSL:n matkamessuvastaavana.

Sitten ehdoton pakko on ilmoittautumisessa oltava seuraavat tiedot:
     Yritys / Seura (virallinen nimi) (Name of company)
     Osoite (Address)
     Postinumero (Postal code)
     Postitoimitoimipaikka (Town)
     Puhelin (Telephone)
     Internet
     Yhteyshenkilö messuihin liittyen (Contact person)  
     Yhteyshenkilön s-posti (Contact person's e-mail) puh ja postiosoite mihin mahdolliset kirjeet lähetetään. Erittäin tärkeä tieto on sähköinen laskutusosoite.  Kaikki tuo ysl@saunalahti.fi.

YSL:n syysretki tehdään lauantaina 29.9., jolloin kohteena on 100-vuotias Viro!

Ohjelmassa on koulutuksellista sisältöä, kulttuurikohteita ja tietysti hyvää ruokaa. Laita päivämäärä jo kalenteriin. Tarkka ohjelma ja ilmoittautumistiedot tulevat elokuun alkupuolella.

 

YSL:n säännöt ovat muuttuneet15.6.2018 ja virallisesti Yhdistysrekisterissä hyväksytty.

Sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 8.11.2018 Rauhanasemalla.

Pääasiallinen yhteys on nyt virallisesti sähköpostin välityksellä. Olkaa hyvä ja tarkistakaa www.ysl.fi  oman seuranne tiedot ja päivittäkää ne.  Tämä jotta yhteydet pelaisivat entistä paremmin.

Hyvää Kesää ja virkistyneinä syyskesällä lisää syksyn retkestä


Seppo Kalliokoski
puheenjohtaja