Tervetuloa matkamessujen Adventure Stagelle perjantaina 17. tammikuuta klo 11 kuulemaan, mistä maasta ja seurasta tulee vuoden 2019 ystävyysseurateko!
 

Ystävyysseurojen Liitto ry (YSL) nimeää joka toinen vuosi ystävyysseurateon ystävyysseurojen tai niiden yksittäisten toimijoiden keskuudesta. Ystävyysseurateko on projekti, hanke tai toimintatapa, jolla on menestyksekkäästi luotu tai kehitetty seurojen toimintamalleja tai muulla tavalla ansiokkaasti edistetty eri maiden ja kansojen ystävyyttä. Vuoden 2019 ystävyysseurateon valitsee Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka.

Vuoden 2019 ystävyysseuratekofinalistit ovat Suomi-Kuuba-seura (kuubalaisen kulttuurin viikko) Teuvan Suomi-Puola-yhdistys (satukuvittaja Janusz Grabianskin näyttely), Suomi-Intia-Seura (Intia päivä – India Day Kaisaniemessä) ja Pykeijän ystävät (musiikkinäytelmä Rakkauden kaikuja kallioissa).

Ystävyysseurateko julkistetaan Helsingin matkamessujen Adventure Stagella perjantaina 17.1. klo 11. Ystävyysseurojen liitto järjestää samassa yhteydessä keskustelun otsikolla Ystävyyden maailma   – ystävyysseuratoiminta vuoden 2020 Suomessa. Tämän päivän ystävyysseuratoiminnasta ja ystävyysseuralaisista keskustelevat Ystävyysseurojen liiton ja Suomi-Intia-Seuran puheenjohtaja Markku Lemmetty sekä Rozentals-seuran toiminnanjohtaja Jenni Kallionsivu.


 

Lisätietoja:

Ystävyysseurojen Liitto ry

p. 0400 411 036

ysl@saunalahti.fi