Matkamessut 17-19.1.2020 Messukeskuksessa 

Olemme varanneet paikat seuroillemme matkamessuille 2020. Sitova ilmoittautuminen osoitteeseemme ysl@saunalahti.fi mahdollisimman pian, ehdoton takaraja syyskuun loppu 2019. Ensi vuoden maksu on 300 e / seura. Sama hinta on kuin tänä vuonna. (Lähtökohtana vain yksi paikka/ystävyysseura). YSL maksaa rekisteröintimaksun ja alvin. Hinnat sisältävät 2 m2 osaston toteutuksen (seinät, maton, spotit, pöydän ja kaksi tuolia), maininnan painetussa luettelossa ja nettiluettelossa, myyntiluvan), Alla olevat tiedot siis sähköpostilla. Mukaan pääsee 35 ensiksi ilmoittautunutta. Vanha kriteeri on: jäsenmaksut ja messumaksut edellisiltä vuosilta oltava maksettu. Kaksoisosastot, jos paikkoja riittää, jaetaan pyyntöjärjestyksessä.

Messut ovat varanneet ystävyysseuroille alueen, jossa esittelypisteet ovat viime messujen tapaan  ”ystävyydenkujan” varrella lähes samassa paikassa kuin tänä vuonna.

Ilmoittautumisessa oltava seuraavat tiedot:
-Yritys / Seura (virallinen nimi) (Name of company)
-Puhelin (Telephone)
-Seuran internet -sivu
-Yhteyshenkilö messuihin liittyen (Contact person)  
-Yhteyshenkilön s-posti (Contact person's e-mail) ja puhelinnumero

Erittäin tärkeä tieto on sähköinen laskutusosoite.  

Kaikki tuo tieto suoraan sähköpostiimme ysl@saunalahti.fi 

Maija Boshkov toimii YSL:n matkamessuvastaavana.
 

Messut ottavat mielellään vastaan ohjelmatuokioehdotuksia ja niistä voi suoraan olla yhteydessä matkamessujen järjestäjiin osoitteeseen: nea.helenius@messukeskus.com