Tervetuloa Ystävyysseurojen liiton järjestämään ystävyysseurateko -kilpailun julkistamistilaisuuteen ja palkinnon jakoon sunnuntaina 22.1.2023 klo 11.00-11.30. Nordic Stagella, hallissa 6.

Vuoden 2022 ystävyysseurateon valitsee Matkailutoimittajien killan puheenjohtaja Heino Ylisipola. Hän on etukäteen arvioinut viittä finalistia ja toteaa, että kaikki hakemukset ja ehdokkaat olivat hyviä, mutta vain yksi voi voittaa.

Vuoden 2022 ystävyysseuratekofinalistit ovat Sveitsin Ystävät Suomessa ry (kirjoituskilpailu keväällä 2021 saksan- ja ranskankielen asemasta ja merkityksestä), Suomi-Intia-Seura ry (keskiyön joogatapahtuma 21.6.2022 Ounasvaaralla, Rovaniemellä), Suomi-Namibia-Seura ry (NAM Helsinki-Namibia film festival -tapahtuma maaliskuussa 2022 Helsingissä ja Oulussa), Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry (Liiton tuottama Miksi juuri Israel? -ohjelmasarja Alfa TV:llä), Vietnam Seura ry (50-vuotisjuhlamatkan järjestelyt Vietnamiin).

Ystävyysseurojen liitto ry (YSL) nimeää joka toinen vuosi ystävyysseurateon ystävyysseurojen tai niiden yksittäisten toimijoiden keskuudesta. Ystävyysseurateko on projekti, hanke tai toimintatapa, jolla on menestyksekkäästi luotu tai kehitetty seurojen toimintamalleja tai muulla tavalla ansiokkaasti edistetty eri maiden ja kansojen ystävyyttä.

Tervetuloa tutustumaan Ystävyysseurojen liiton (7ky1) ja jäsenjärjestöjemme osastoihin. Tänä vuonna mukana on 29 ystävyysseuraa omilla osastoillaan! Ja jännittämään sunnuntain palkintojenjakoa!


 

Lisätietoja:

Ystävyysseurojen liitto ry

p. 0400 411 036

Markku Lemmetty