Hyvät YSL:n jäsenjärjestöt!

Kirjoitan tätä kesäkirjettä vielä korona-ajan rajoitusten puitteissa, mutta varustautuen jo tulevaan aikaan. Tässä ajankohtaiset asiamme, jotka jo nyt voidaan laittaa kalenteriin – tietysti muutosvaruksin, jos koronatilanne muuttaa kokoontmismahdollisuuksia. YSL:n hallitus on pitänyt videokokouksen ja tässä vaiheessa vain todennut, että kevätkokous siirtyy syyskuulle. Siitä tarkemmin seuraavassa kirjeessä, kun kokouspäivä vahvistetaan.

Saavutettavuuslainsäädäntökoulutus pidettiin 8.6.2020

Vexi Savijoki piti meille webinaarikoulutusta ja ilahduttavan moni järjestö olikin mukana. Tärkeää asiaa erityisesti niille järjestöille, jotka saavat vähintään 50 % yleisavustusta toimintansa rahoittamiseen. Vexi on laittanut meille esityksensä kuvat, jotka laitan tässä kirjeen liitteenä. 

Syysretki Tampereelle 26.9.2020 – ilmoittautumiset elokuun loppuun mennessä!

Tämän vuoden perinteinen syysretki tehdään Tampereelle. Lähdemme aamulla Mannerheiminaukiolta ja illalla palaamme samaan paikkaan. Tapaamme Tampereella eri ystävyysseurojen edustajia ja vierailemme heidän toimitiloissaan vanhassa kirjastossa. Hienoa, kun saamme tutustua toimintaan. Tapaamisen jälkeen lounas Vapriikissa, opastettu vierailu Postimuseossa ja kiertoajelu Tampereen kohteissa.

Matkan hinta on 30 euroa/osanottaja. Järjestöille on varattu kaksi paikkaa ja bussi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostiin ysl@saunalahti.fi viimeistään elokuun lopussa. Tarkka aikataulu ja ohjelma julkaistaan elokuun kirjeessä.

Matkan järjestäjän toimivat Maija Boshkov ja Kartanomatkat.

Matkamessut 21-24.1.2021 Messukeskuksessa – ilmoittautuminen viimeistään 26.9.2020

Mukavasti olemme saaneet jo ilmoittautumisia ensi vuoden matkamessuille. Hyvä niin, mutta pian on paikat täytetty, joten ilmoittautukaa viimeistään 26.9.2020 niin varmistatte paikkanne YSLn edullisella 300 euron hinnalla/osasto. Lähtökohtana vain yksi paikka/ystävyysseura. YSL maksaa rekisteröintimaksun ja alvin. Hinnat sisältävät 2 m2 osaston toteutuksen (seinät, maton, spotit, pöydän ja kaksi tuolia), maininnan painetussa luettelossa ja nettiluettelossa, myyntiluvan.  Alla olevat tiedot siis sähköpostilla. Mukaan pääsee 35 ensiksi ilmoittautunutta. Vanha kriteeri on: jäsenmaksut ja messumaksut edellisiltä vuosilta oltava maksettu. Kaksois-osastot, jos paikkoja riittää, jaetaan pyyntöjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostiin ysl@saunalahti.fi

Maija Boshkov vastaa järjestelyistä ja pyytää ilmoittamaan, että ilmoittautuessanne laittakaa mukaan kontaktihenkilön nimi ja yhteystiedot: sähköposti, puhelin ja laskutusosoite, jos se on eri kuin kontaktihenkilö. Muistutuksena myös, että seuran tiedot messukatalogia varten jokainen seura päivittää/huolehtii itse sen jälkeen kun on kirjautunut messujen sivuille.


 

Hyvää ja rentouttavaa kesää!

 

Markku Lemmetty

puheenjohtaja

Ystävyysseurojen liitto